Innovatieve verzekeringen met evofenedex componenten

Naast alle gangbare verzekeringsproducten bieden wij speciaal voor onze leden ontwikkelde verzekeringen aan. De onderstaande verzekeringen bevatten componenten die uiterst relevant zijn voor onze leden. De basis voor deze productinnovaties is de specifieke kennis en ervaring van onze eigen medewerkers. Dankzij deze logistieke inbreng ben je verzekerd van een unieke dekking.

Transparant en provisieloos verzekeren

Wij bieden alle producten aan volgens het zogenoemde CAR-model. CAR (Customer Agreed Remuneration) wil zeggen dat de beloning voor het advieswerk een afspraak is tussen de klant en het intermediair. Het intermediair ontvangt geen enkele bonus of provisie op een verzekeringsproduct. Het intermediair werkt immers onafhankelijk in opdracht van de klant en is geen verkoper van de verzekeraar. Naast deze provisieloze verzekeringen profiteer je van scherpe premies en uitstekende voorwaarden.

Altijd een adviseur in de buurt

Wij hebben een exclusieve samenwerking met zeven verzekeringskantoren verspreid over geheel Nederland. Er zit dus altijd wel een intermediair bij jou in de buurt. Intermediairs die exact inzicht hebben in jouw bedrijfsactiviteiten en je kundig adviseren over complexe en adviesgevoelige (risico)onderwerpen.

Voordelen evofenedex verzekeringen

  • Speciaal ontwikkelde verzekeringsproducten
  • Scherpe premies en transparante voorwaarden
  • Provisieloze verzekeringen (CAR-model)
  • Intermediair die de taal van de ondernemer spreekt
  • Beloning van intermediair op basis van administratie- en kwaliteitsvergoeding